BRUSH LETTERING

Brush lettering materialen kopen?
Gave materialen voor brush lettering kopen? Bekijk de online collectie brush lettering materialen hier! De collectie bestaat uit gave brush lettering pennen, karton, inkt, waterverf en meer!

Wat is brush lettering?

Met brush lettering of waterbrush calligrafie werk je met inkt of verf op waterbasis wat de mooiste effecten in kleur geeft! Vaak gebruik je hiervoor een (dunne) kwast, een handige colorbrush pen of een brush pen. Voor je brush letter kies je een mooie, leuke of originele tekst of qoute en gebruikt hiervoor de mooiste kleureffecten!

Welke technieken zijn er voor brush lettering?
Er zijn verschillende manieren en technieken voor brush lettering. Je kunt een waterbrush pen gebruiken. Hier zit de verf als het ware al in. Je kunt gebruik makaen van een (dunne) kwast en kalligrafie inkt of verf op waterbasis gebruiken of je gebruikt een brush pen. Dit is een kwastje waar een watervulling op zit en waarmee je gemakkelijk verf en inkt vermengd met water.

Inspiratie voor brush lettering
Heb je inspiratie nodig voor je brush lettering check dan vooral Pinterest of Instagram even. Hier staan ontzettend veel voorbeelden van brush lettering op. Je kunt er ook technieken en uitleg vinden. Yotube is hier natuurlijk ook een fantastisch kanaal voor!

Lees onze blog met informatie over brush lettering
➤ Wat is brush lettering?
Beginnen met brush lettering
 

© 2016 - 2023 handlettering-enzo.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel