RECENSIES

Elspeet - Workshop Handletteren aan Huis - 4 personen
Het was een gezellige en ontspannen workshop. Het fijne is dat Samantha veel voorbeeld materiaal bij haar heeft, dus je hebt genoeg inspiratie. Ook neemt ze je stap voor stap mee hoe je begint en geeft tussendoor goed tips en adviezen en heeft voor iedereen aandacht.Wij waren nogal precies en alles moest perfect wezen, waardoor we wat in tijdnood kwamen. Maar dat ligt meer aan ons als aan Samantha :). Zeker een aanrader om deze workshop te volgen.

Bolsward - Workshop Handletteren voor babyshower - 12 personen
Erg leuke en gezellige avond gehad! Onze vriendin verrast met een babyshower en daar een workshop handletteren gedaan! Na een korte uitleg van Samantha en Marielle konden we los gaan met het maken van een leuke quote. Materiaal was volop aanwezig en waar nodig werd er geholpen. Erg vrolijke, goedlachse dames die met veel plezier doen waar ze plezier in hebben. Bedankt dames!

Apeldoorn - Workshop handlettering voor babyshower - 5 personen
Gezellige babyshower workshop gehad. Ontspannen workshop met leuke tips. Resultaat mag er wezen!

Nunspeet  - Workshop Handletteren vrijgezellenfeestje - 9 personen
Afgelopen zaterdag hebben we met negen personen de workshop handlettering gevolgd bij Samantha. Het was erg leuk! Samantha legde het e.e.a. uit over handletteren en vervolgens mochten we gaan oefenen met de tekst die we van te voren bedacht hadden. Uiteindelijk zijn we allemaal met een mooi exemplaar van onze tekst naar huis gegaan. Een gezellige en leerzame middag! Een aanrader deze workshop. 

Epe - Workshop handletteren reünie - 10 personen
Het was super leuk! Dankjewel voor de leuke en creatieve middag! Met z’n allen inderdaad mooie resultaten neergezet.

                                                      Handlettering Workshops - Recensies

© 2016 - 2019 handlettering-enzo.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel